Iga veiniprofi jaoks on aasta üks olulisi kogunemisi Düsseldorfis toimuv ProWein.
Kätte on jõudnud viimane aeg teha selle külastamiseks oma reisiplaane. Tänavu 16.–18.03 toimuv mess on uuenduslik isegi pärast 30-aastast ajalugu.
[5/5] Me peame rääkima Weißburgunderist (tuntud ka kui Weißer Burgunder). Just nii nimetatakse selle veini kodukohas Pinot Blanc’i veinimarjast tehtud veine. Saksamaal, täpsemalt Pfalzis ehk …
Midagi sõbrapäeva puhuks.
Muinasjuttudes tuleb sageli teha valikuid – teelahkmel olles leida oma õige rada. Tuntud vene muinasjutus on asi eriti täbar, otsustada tuleb täitsa ise – lähed vasakule, kaotad hobuse; lähed paremale, kaotad jala; lähed otse, saad lihtsalt surma. Või midagi sellist.
Veini (vale) valik õnneks nii fataalsete tagajärgedega ei saa päädida, kuid isepäi otsuseid tehes võib samuti suuna valikul kergesti vääratada. Sestap on alati hea, kui keegi hoiab kätt ja juhatab kõhkleja õigele teeotsale.
Pildigaleriid 8. novembril Mustpeade majas toimunud „Barolo & Friends 2107” veiniüritusest.
Poola juhtivate veiniajakirjanike poolt loodud veiniportaal Winicjatywa alustas sel suvel ka trükiajakirja väljaandmist. Esimene number nutika nimega ajakirja Ferment ilmus juulis, teine aga septembri lõpus.
Kamil Wojtasiak Varssavi restoranist Butchery & Wine on I rahvusvahelise noorte sommeljeede võistluse „Calvet Sommelier Cup by Grands Chais de France” võitja. Wojtasiak edestas kahepäevase …