Vinorama
Vinorama veinivalik, on nüüd saadaval ka D’Boiss hedonismiäris aadressil Suur-Karja 20. Härrasmehi ootab väärikas rõiva- ja kingavalik, sigarituba, viskibaar ja mõnus lounge, kus on meeldiv hää …
Vinorama veinivalik, on nüüd saadaval ka D’Boiss hedonismiäris aadressil Suur-Karja 20. Härrasmehi ootab väärikas rõiva- ja kingavalik, sigarituba, viskibaar ja mõnus lounge, kus on meeldiv hää …
Kibekülm talvetuul pühib üle kõrrepõldude. Tierra del pane ehk Hispaania viljaait, öeldakse Castilla-Leóni kohta, sest just siinsetel üüratu suurel platool laiuvatel nisuväljadel kasvab kogu Hispaania leiva- või eestlase silmis pigem saiavili.
Laias laastus üsna hõredalt asustatud piirkond, kus külade ja linnade ümber laiuvad viljapõllud ning lammaste-lehmade karjamaad.
Pildigaleriid 8. novembril Mustpeade majas toimunud „Barolo & Friends 2107” veiniüritusest.
Poola juhtivate veiniajakirjanike poolt loodud veiniportaal Winicjatywa alustas sel suvel ka trükiajakirja väljaandmist. Esimene number nutika nimega ajakirja Ferment ilmus juulis, teine aga septembri lõpus.
Kamil Wojtasiak Varssavi restoranist Butchery & Wine on I rahvusvahelise noorte sommeljeede võistluse „Calvet Sommelier Cup by Grands Chais de France” võitja. Wojtasiak edestas kahepäevase …
Kord aastas Saksamaal Düsseldorfis toimuv ProWein on maailma juhtiv veiniprofessionaalide mess (ja ilmselt jääb selleks alatiseks). Mitte ükski teine sellealane üritus ei paku võrreldaval tasemel …